+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Imeytys- ja puhdistustuotteet

Estä ja torju vuotovahingot BRADY-SPC IMEYTYS- PUHDISTUSTUOTTEILLA!

YMPÄRISTÖJOHTAMISEN ISO 14000 -STANDARDISARJA EDELLYTTÄÄ ASIANMUKAISTA SUOJAUTUMISTA VUOTOJA VASTAAN BRADY-SPC IMEYTYSTUOTTEET

BRADY:n kehittämä ja patentoima MBPP –tekniikalla (MeltBlownPolyPropylene) valmistetut imeytystuotteet; imeytyspuomit, pötköt, matot, tyynyt ja imeytyspaketit ovat erittäin imukykyisiä ja tehokkaita vuotojen torjunnassa: 1 kilon imeytystyyny voi imeä jopa 20L öljyä itseensä. Vertailuna yhden kilon tavanomainen imeytysrae kykenee imemään vain noin 1 litran öljyä itseensä. Koska tuotetta tarvitaan vähemmän, varastointi-, käyttö- ja hävittämiskustannukset ovat huomattavasti pienemmät. Bradyn imeytystuotteet ovat lujia, kestävät hyvin hankausta ja ovat käteviä käyttää. Ne myös imevät vuodot nopeasti eikä odottelua tarvita.

Öljyille, nesteille, ja aggressiivisille kemikaaleille löytyy omat tuotteensa. Öljyille tarkoitetut tuotteet ovat vettä imemättömiä, joten voit rajata ja imeyttää niillä vuodot myös vesistöissä. Valikoimissamme on eri muotoisia ja kokoisia imeytystuotteita kaikkiin käyttökohteisiin. Brady Re- Form -imeytystuotesarja on palamaton ympäristöystävällinen kierrätettävistä materiaaleista valmistettu ainutlaatuinen imeytystuotesarja, joka tarjoaa tehokasta imukykyä edulliseen hintaan. Tarjoamme imeytystuotteille myös kätevät säilytysjärjestelmät. Autamme valitsemaan optimaaliset tuotteet ja ratkaisut tarkoitukseenne!

Lataa esite >>

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.