+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Lockout-Tagout -käytönestotuotteet

Lockout/Tagout. EU määräysten mukaan prosessin tai verkon osa on kytkettävä pois päältä huollon tai seisokin ajaksi turvallisuuden takaamiseksi. Tämä edellyttää huollettavien koneiden ja laitteiden tahattoman käytön estämistä sopivalla turvalukituslaitteella ja huollon suorittajan henkilökohtaisella turvalukolla sekä merkitsemällä lipukkeella huollon kesto sekä työn suorittavan henkilön yhteystiedot.

Bradyn Lockout/Tagout (LOTO) -järjestelmät tarjoavat helpon menetelmän turvalliseen työskentelyyn ja kunnossapitoon. Tarjolla on useita erilaisia lukituslaitteita erilaisten työkohteiden salpaamiseen. Lukitusjärjestelmiä löytyy mm. erilaisiin energiasulkuihin, vipuihin, venttiileihin, painikkeisiin ja moniin muihin kohteisiin.

Bradyn tarratulostimilla voit tulostaa haluamasi lipukkeet kertomaan infoa huoltotyön kestosta, työn suorittajasta sekä turvallisuusohjeista. Bradyn-mustesuihkutarratulostimilla on mahdollista tehdä moniväriset valokuvatarkat tarrat ja tulostaa esimerkiksi työnsuorittajan kuva yhteystietojen lisäksi lukitusjärjestelmän yhteyteen.

Brady Lockout/Tagout -ratkaisut >>

Brady -turvalukot esite >>

Tele-Exxi Oy
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.