+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Ajankohtaista

Täältä löydätte Exxin ajankohtaiset tarjoukset, uutudet ja myös messuaikataulumme!

COVID-19 KYLTIT, OPASTEET JA VAROITUSTARRAT EXXISTÄ!

Exxi tarjoaa kyltit ja opasteet COVID-19 torjuntaan. Voit tilata esipainetut kyltit tai tulostaa tarvitsemasi opastetarrat tyhjälle pohjalle Brady -kylttitulostimilla.

Me Exxissä seuraamme tarkasti COVID-19 vaikutuksia. Noudatamme tarkasti viranomaisohjeistuksia viruksen torjunnassa ja toteutamme jatkuvasti huolellisia vastatoimia laadukkaan asiakaspalvelun ja täsmällisten toimitusten varmistamiseksi. Tähän saakka logistiikkaketjumme on toiminut tavanomaiseen tapaan ja olemme pysyneet sovituissa toimitusaikatauluissa.

KAMPANJATARJOUS:

Uuden Brady-kannettavan tarratulostimen ja neljän materiaalirullan ostajalle -20% alennus tulostimesta. Tarjous voimassa heinäkuun loppuun (31.7.2020) saakka.

Tulosta tarrat toimistolla tai suoraan asennuspaikalla Bradyn kannettavilla tarratulostimilla. Opastamme materiaalien valinnassa! Katso tulostinvaihtoehdot allaolevasta painikkeesta.

Uudet käännettävät kietaisutarrat laminoituvasta vinyylistä

Uudet käänettävät Brady kietaisutarrat laminoituvasta vinyylistä nopeuttavat kaapelien tunnistamista, koska teksti on luettavissa joka kulmasta. Tarra voidaan kiinnittää joko ennen kaapelin kytkemistä tai kaapelin ollessa kytkettynä. Selkeästi merkityt kaapelit säästävät työtunteja ongelmanmäärityksissä, käyttöönotoissa ja huolloissa. Laajasta tarratulostin-valikoimastamme löydät tarpeisiisi sopivan tulostimen. Autamme optimaalisen materiaalin, tulostimen ja ohjelmiston valinnassa!

Estä työtapaturmat Brady -tuotteilla!

Estä työpapaturmat ja vahingot tarroilla, kylteillä, opasteilla, lattiateipeillä ja Lockout/Tagout -vahkinkokäynnistyksenesto lukitteilla. Suojaudu vuotoja vastaan Brady-imeytystuotteilla. Huolehdi telineiden ja työvälineiden turvallisuudesta ja kunnossapidosta tarkastuskorteilla. Tarjoamme kattavan valikoiman työympäristön turvallisuutta parantavia tuotteita. Katso lisää tuotesivuilta!

Brady J2000 täysväritarratulostin

UUTUUS! Brady J2000 on mustesuihkutekniikalla toimiva täysväritarratulostin teollisuus- ja laboratoriokäyttöön. Tulostimella saat tehtyä laitosympäristöön täysväriset putkistomerkinnät sekä opasteet ja varoituskyltit. Sisäänrakennettu automaattileikkuri leikkaa valmiit tarrat jatkuvasta nauhasta. Tulostin käyttää vain yhtä värikasettia, joten saat yhdellä tulostuskerralla tulostettua kaikki värit tarralle eikä kasettien tai värinauhojen vaihtoa välillä tarvita. Laboratoriossa teet helposti värikoodatut näytetarrat koeputkiin ja astioihin. Bradyn laboratoriotarrat kestävät tyypilliset laboratorioprosessit ja laboratoriokemikaalit. J2000-tulostin vie vain vähän pöytätilaa, joten sille löytyy helposti paikka työpisteeltä.

Tulevat messut

 

22.–24.9.2020
ti–ke 9–17, to 9–16
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

Tele-Exxi Oy
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.