+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Alue- ja putkistomerkintä

Nosta tuottavuuttasi parantamalla työturvallisuutta ja työskentelyn tehokkuutta selkeillä aluemerkinnöillä ja opasteilla! Työntekijöiden työkykyisyys sekä työkalujen ja laitteiden asianmukainen kunnossapito ovat yrityksen menestymisen avaintekijöitä. 

Opasteet, lattiateipit, kyltit, putkisto-ja aluemerkinnät auttavat turvallisen ja tehokkaan työympäristön ylläpidossa. Exxi tarjoaa tehdas- ja varastotiloihin täydellisen valikoiman tehdasmerkintöjä, joilla varmistetaan, että lattiat, portaat, kaiteet, putkistot ja vaara-alueet voidaan tunnistaa kaikissa olosuhteissa. Valikoimistamme löytyy putkistomerkit, suuren suosion saavuttaneet trukinkestävät BRADY Toughstripe -lattiateipit, varoitus- ja sulkunauhat, liukuestelattiateipit, esipainetut tai itsetulostettavat opasteet ja kyltit sekä kaikki tarvittavat tarrat 5S-mukaisten toimitilamerkintöjen toteutukseen.

Brady-lattiateipeillä voit tehdä trukinkestävät ja muutettavissa olevat lattiamerkinnät ilman maalausoperaatiota ja toimintojen keskeyttämistä.

Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarroista tai tarratulostimista, ota yhteyttä Exxiin yhteydenottolomakkeellamme tai soita 093505530!

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.