+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Tulostettavat lattiatarrat

Tarratulostimilla tulostettavat BRADY lattiatarrat helpottavat alueiden tunnistamista ja parantavat toimitilojen turvallisuutta ja tehokkuutta. Tarratulostimilla lattiatulosteet ja vaoroitussymbolit voi tehdä heti tarpeen ilmetessä eikä tarroja tarvitse odottaa tarrapainosta. Vahingon todennäköisyys pienenee, kun varoitustekstit ja -symbolit pysyvät koko ajan ajan tasalla.

BRADY-lattiatarra toimitetaan pakkauksena, joka sisältää erittäin vahvaliimaisen kiiltäväpintaisen tulostettavan jatkuvan polyesteritarran halutussa leveydessä sekä erillisen kirkkaan laminaattiosan. Tulostettu tarra asetetaan lattiaan ja suojalaminaatti asetetaan suojaamaan tulostetta.

Lattiatarrat on mahdollista tulostaa BRADY-kylttitulostimilla tai kannettavalla Brady M710-tarratulostimella. Toimitamme myös esipainetut lattiatarrat ISO7010 mukaisilla symboleilla ja tarvittaessa tarvitsemallasi kustom-painatuksella. Ota yhteyttä meihin ja tarjoamme juuri teille soveltuvat vaihtoehdot.

 

 

Kysy lisää yhteydenottolomakkeellamme!>> tai soita 093505530!

 

Tulostettava lattiatarra
Työvälineiden ja alueiden nimeäminen tehostaa työympäristöä ja parantaa turvallisuutta.
ESD ALUE LATTIATARRA
Lattiatarrat, lattiakyltit ja lattiateipit on mahdollista tilata myös valmiiksi esipainettuna
Lattiatarrat
Tarratulostimilla voi nimetä alueet ja työvälineiden paikat heti merkintätarpeen ilmetessä, jolloin merkinnät pysyvät ajan tasalla.

Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarroista tai tarratulostimista, ota yhteyttä Exxiin yhteydenottolomakkeellamme tai soita 093505530!

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.