+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

BarTender tarratulostusohjelmisto

Seagull Scientific tunnetaan ympäri maailmaa BarTenderista, joka on johtava tarrojen ja viivakoodien suunnitteluun sekä tulostukseen tarkoitettu Windows-ohjelmisto. Seagull on myös maailman johtava viivakooditulostimille ja lämpökirjoittimille tarkoitettujen aitojen Windows- tulostinohjainten kehittäjä.

Bartender -tarrasuunnittelu- ja -viivakoodiohjelmisto sisältää tehokkaita toimintoja tarrojen tulostukseen ja ohjelmiston integrointiin eri yritysohjelmien ja -toiminnanohjausjärjestelmien kanssa. BarTenderin avulla pystyt luomaan valmiita tarrapohjia, hakemaan tarrapohjille muuttuvaa tietoa kuten esimerkiksi sarjanumeroita, tuote-erätunnuksia ja päiväyksiä ulkoisista järjestelmistä ja tietokannoista tai muodostaa niitä ohjelman laskureiden avulla automatisoidusti. BarTenderin graafinen käyttöliittymä on niin helppo käyttää, että aloittelijankin on helppo alkaa suunnitellatarroja nopeasti ja vaivattomasti eikä ohjelmointitaitoja tarvita. Ohjelmisto tukee myös RFID- tunnisteita.

Tarjolla on neljä eri versiota: Free, Professional, Automation ja Enterprise. Näistä löytyy sopivat vaihtoehdot perustarrasuunnittelusta automatisoituun tulostukseen aina konsernitasoiseen tulostuksen hallintaan, suojaamiseen ja yhtenäistämiseen saakka, käytit sitten ohjelmistoa yhdessä tai useammassa fyysisessä sijainnissa.

Seagullin ohjaimia voi käyttää lähes kaikkien Windows-ohjelmien kanssa. Jos haluat käyttää lämpösiirtotulostimesi toimintoja tehokkaasti, sinun kannattaa hankkia BarTender-tarraohjelmisto, joka tukee satoja eri tulostimia.

Lataa BarTenderin ilmaisversio veloituksetta ja kokeile maksullisten toimintojen ominaisuuksia rajoitetusti https://www.bartendersoftware.com/free-edition-download/#sign-up-form >>

Lataa esite >>

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.