+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Laboratoriotarrat

Tarjoamme laboratorioiden näytteenseurantaan pysyvät ja kemikaalikestävät Brady laboratoriotarrat ja laboratoriotulostimet kaikkiin vaativiin laboratoriosovellutuksiin. Käytät laboratorionäytteitäsi sitten pakastimessa, nestetyppijäädytyksessä, autoklaavissa, sentrifugissa tai missä tahansa muussa laboratoriosovellutuksessa, voit olla varma, että näytemerkinnät, tekstit ja viivakoodit ovat muuttumattomina luettavissa vielä käsittely- ja varastointiprosessien jälkeenkin.

Tietyt Brady laboratorioetiketit voidaan kiinnittää suoraan pakastetun jäisen näyteputken ympärille. Kudosnäytekasettitarrat kestävät kudosnäytteiden käsittely- ja säilytysprosessissa käytettävät voimakkaat kemikaalit. Täysväriset värikoodatut laboratoriotarrat on mahdollista tehdä helposti Brady J2000-mustesuihkutulostimella juuri silloin kun tarvitset. Kannettavista tulostimista sopivia laboratoriokäyttöön ovat esimerkiksi BRADY M210-Lab sekä M611 -tarratulostimet. Suurten näytemäärien tarroittamista nopeuttavat cab Axon1 ja Axon2 -tarra-applikaattorit. Koko tarratulostinvalikoimamme löydät kohdasta tarratulostimet. Tarjoamme tulostimiin teknisen tuen suomen kielellä ja opastamme käyttöönotossa.

Toimitamme myös tarraohjelmistot ja viivakoodilukijat laboratorioihin. Lue tästä tietopaketti, kuinka rakennat automatisoidun näytteenseurantajärjestelmän käyttäen Brady tarroja, tarratulostimia, ohjelmistoja ja viivakoodinlukijoita.

Lataa tästä yleisesite Brady-laboratoriotarroista >>

Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarroista tai tulostimista, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme tai soita meille 093505530!

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.