+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Cab Axon1 näyteputki tarra-applikaattori

 

Tarra-applikaattorin avulla laboratorio pystyy käsittelemään suurempia näytemääriä verrattuna manuaaliseen tarroittamiseen. cab Axon1 säästää työaikaa ja vähentää manuaalisen virheen mahdollisuutta näytteenkäsittelyssä. Cab Axon1 näyteputki tarra-applikaattori tulostaa ja kietaisee näyteputkitarrat halkaisijaltaan 10-35mm näyteputkiin alle kahdessa sekunnissa!

Laite on saatavana sekä 300dpi että 600dpi tulostuspäällä, joten pienimmätkin 2D-koodit tulostuvat ongelmitta. Laitteella on mahdollisuus tulostaa sekä suoran lämmön termotulostuksena että lämpösiirtotulostuksena värinauhan avulla. Tulostusmateriaalien asettaminen tulostimeen ylhäältäpäin on nopeaa. Axon1 vie vain vähän pöytätilaa.

Axon1 voi toimia itsenäisenä laitteena tai se voidaan kytkeä näytteenkäsittelyprosessiin sekä laboratorionhalllintajärjestelmään (LIMS). Tiedonsiirto laitteeseen onnistuu RS232, USB,  Ethernet tai WLAN kautta. Lisäoptiona saatavana digital I/O-liitäntä.

Laitteistoa voi käyttää esimerkiksi Cablabel -tulostusohjelmiston avulla tai stand-alone -tilassa, jolloin muuttuva tieto tarrapohjalle syötetään suoraan tulostimen kosketusnäytöltä, USB-näppäimistön tai skannerin avulla. Laitteisto on saatavana sekä vaihtovirta- että tasavirtalähteellä.

Valikoissamme näytteenottoputkiin soveltuvat tarramateriaalit.

Tarjoamme meiltä hankittuihin laitteisiin teknisen tuen suomen kielellä!

 

Lataa Cab Axon 1 -tulostusapplikaattorin esite täältä>>

Tutustu cab Axon1 tarra-applikaattoriin cab.de -sivustolla>>

Tutustu myös cab Squix-tulostimeen liitettävään Axon2-applikaattoriin täällä>>

 

Cab Axon1 näyteputkitarra-applikaattori

Cab Axon1 tulostaa ja kiinnittää tarrat näytteenottoputkiin säästäen työaikaa ja vähentäen manuaalisen virheen mahdollisuutta näytteen käsittelyssä.

Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarroista tai tulostimista, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme tai soita meille 093505530!

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.