+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Tarrat jotka pysyvät!

Exxi Oy on 1989 perustettu suomalainen teollisuuden merkintöjen asiantuntija. Yli 30-vuoden kokemuksella toimitamme tarrat, tarratulostimet, lisätarvikkeet ja ohjelmistot vaativiin ammattisovellutuksiin.

Tarjoamme asiantuntemuksen, nopean asiakaspalvelun, varmat toimitukset ja teknisen tuen suomen kielellä!

 

Tarrat ja merkinnät vaativiin kohteisiin

Olemme vakiinnuttaneet asemamme Suomen suurimpana elektroniikka- ja sähköteollisuuden erikoistarratoimittajana. Lisäksi toimitamme ratkaisut mm. kaupan, logistiikan, laboratorioiden, elintarvike-, rakennus- ja prosessiteollisuuden sekä sähkö- ja data-asennusten tarpeisiin.

Olemme toimineet BRADY-pääjakelijana Suomessa jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Olemme myös cab-tarratulostimien ja tarvikkeiden virallinen tehtaanedustaja Suomessa.

BRADY – Maailmanlaajuinen erikoistarraratkaisujen valmistaja

Brady tarjoaa laajan valikoiman tarroja ja merkintöjä sekä tulostimia tuotteiden merkitsemiseen alkaen tuotannosta aina laaduntarkkailuun ja valmiiden tuotteiden identifiointiin sekä asennuksiin. Brady tarjoaa myös ratkaisut toimitilamerkintöihin sekä ihmisten ja omaisuuden suojaamiseen. Exxi on toiminut Bradyn pääjakelijana ja tehtaanedustajana Suomessa jo yli 30 vuotta. Katso BRADY-yleisesite >>

cab Produkttechnik GmbH – Suurin eurooppalainen lämpösiirtotulostimien valmistaja

cab Produkttechnik on saksalainen tarratulostinvalmistaja, joka tarjoaa tarratulostimet, tarra-applikaattorit ja lisätarvikkeet teollisuuden ja kaupan vaativiin kohteisiin. Exxi toimii cab-maahantuojana ja virallisena tehtaanedustajana Suomessa. Teemme cab-tarratulostimien huollot toimipisteessämme Espoossa ja tarjoamme tulostimiin sekä lisälaitteisiin täyden teknisen tuen. Katso cab-yleisesite >>

Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarroista tai tarratulostimista, ota yhteys Exxiin! 093505530, exxi@exxi.fi

Yhteydenottolomake>>

 

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.