+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Tarrat ja merkinnät

Usein tarran tulee kestää käyttökohteessaan hankausta, iskuja, korkeita lämpötiloja, UV-säteilyä ja erilaisia kemikaaleja. Joskus pinnat, joihin tarrat kiinnitetään, ovat tarttumisen kannalta haastavia. Oikein valitut tarrat ja merkinnät kestävät aikaa ja pysyvät paikallaan sekä ovat luettavissa tuotteen tai asennuksen koko eliniän.

Tarrarullan keskiöhylsyn tulee olla laadukas ja pölyämätön. Tarran leikkaus alusnauhaan on oltava tarkka, jotta liima ei pursua ja tarra irtoaa alusnauhasta tarkasti. Tarrarullan kelauksen oikea kireys on olennaista onnistuneen tulostuksen ja kiinnittämisen kannalta. Värinauha tulee valita tulostettavan materiaalin ja käyttökohteen vaatimusten mukaan.

Brady tarjoaa laajan valikoiman tarroja tuotteiden merkitsemiseen alkaen tuotannosta aina laaduntarkkailuun ja valmiiden tuotteiden identifiointiin. Exxi on toiminut Bradyn pääjakelijana Suomessa jo yli 30 vuotta. Kokemuksemme takaa luotettavat kokonaisratkaisut.

Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarroista, tarratulostimista, ohjelmistoista tai merkintätarvikkeista, ota yhteyttä sähköpostitse exxi@exxi.fi , soittamalla 09 3505 530 tai yhteydenottolomakkeemme kautta.

Palvelemme nopeasti ja asiantuntevasti. Tarjoamme meiltä hankittuihin tuotteisiin teknisen tuen suomen kielellä!

Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarroista tai tulostimista, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme tai soita meille 093505530!

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.