+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Imeytystuotteet

Estä ja torju vuotovahingot BRADY-SPC IMEYTYSTUOTTEILLA!

YMPÄRISTÖJOHTAMISEN ISO 14000 -STANDARDISARJA EDELLYTTÄÄ ASIANMUKAISTA SUOJAUTUMISTA VUOTOJA VASTAAN BRADY-SPC IMEYTYSTUOTTEET.

Valikoimassamme:

  • Öljyjen imeytysmatot
  • Nesteiden imeytystuotteet
  • Kemikaalien imeytystuotteet
  • Imeytyspuomit
  • Imeytystyynyt
  • Imeytyssukat
  • Imeytysrouheet

BRADY:n kehittämä ja patentoima MBPP –tekniikalla (MeltBlownPolyPropylene) valmistetut imeytystuotteet ovat erittäin imukykyisiä ja tehokkaita vuotojen torjunnassa: 1 kilon imeytystyyny voi imeä jopa 20L öljyä itseensä. Vertailuna yhden kilon tavanomainen imeytysrae kykenee imemään vain noin 1 litran öljyä itseensä. Koska tuotetta tarvitaan vähemmän, varastointi-, käyttö- ja hävittämiskustannukset ovat selvästi pienemmät. BRADY-imeytystuotteet ovat lujia, kestäviä ja käteviä käyttää. Ne imevät vuodot nopeasti ilman odottelua.

Öljyille, nesteille, ja aggressiivisille kemikaaleille löytyy omat tuotteensa. Öljyille tarkoitetut tuotteet ovat vettä imemättömiä, joten voit rajata ja imeyttää niillä vuodot myös vesistöissä. Valikoimissamme on eri muotoisia ja kokoisia imeytystuotteita kaikkiin käyttökohteisiin.

Brady Re- Form -imeytystuotesarja on palamaton ympäristöystävällinen kierrätettävistä materiaaleista valmistettu ainutlaatuinen imeytystuotesarja, joka tarjoaa tehokasta imukykyä edulliseen hintaan. Tarjoamme imeytystuotteille myös kätevät säilytysjärjestelmät

Autamme valitsemaan optimaaliset tuotteet ja ratkaisut tarkoitukseenne!

Ota yhteyttä ja kysy lisää yhteydenottolomakkeellamme>>

 

Lataa BRADY-imeytystuote-esite (englanninkielinen) >>

BRADY-imeytystuotteilla torjut vuotovahingot tehokkaasti.

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.