+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Kyltti- ja kilpitulostimet

Valitse tarvitsemasi symboli, lisää teksti ja tulosta!

 

Brady-kylttitulostimet ovat sähköisellä automaattileikkurilla varustettuja lämpösiirto- tai mustesuihkutarratulostimia. Suosituimmat materiaalit ovat jatkuvat vinyyli- ja polyesterinauhat. Tulostimilla voit tehdä standardien mukaisia kestäviä kylttitarroja opastukseen, varoituksiin, ohjeistuksiin ja putkistoihin. Muotoonleikkaavalla moniväritulostimella voit tehdä samasta jatkuvasta nauhasta eri kokoiset ja muotoiset tarrat kaikkiin sovellutuksiin. Mustesuihkutarratulostimilla teet tarkat täysväriset tarratulosteet toimitiloihin, laitoksiin ja tehtaisiin.

Tulostamalla tarrat itse tulostimella, säästät aikaa ja vaivaa verrattuna esipainettujen kylttitarrojen tilaamiseen. Omalla tarratulostimella teet jopa yhdestä jatkuvasta nauhasta kaikki tarvitsemasi tarrat. Näin säästät lukuisten esipainettujen kylttitarrojen varastointi- ja tilauskulut sekä saat tehtyä tarrat heti kun tarvitset. Näin ehkäiset tehokkaasti työtapaturmien riskiä sekä parannat työympäristösi tehokkuutta. Voit tallentaa tarrapohjia muistiin ja riittää kun olet kerran suunnitellut tarvitsemasi tarrapohjat.

Voit suunnitella kylttitarrat Brady Workstation -tulostusohjelmistolla tai suunnitella tarvitsemasi kyltin suoraan tulostimen kosketusnäytön ja näppäimistön avulla. Näin saat kylttitarrat käyttöön ilman odottelua!

Brady-kylttitulostimet ovat omiaan myös kaiverruskilpiä korvaavien Brady EPREP-kaiverruskilpitarrojen tekoon.

Katso vertailu BRADY-kylttitulostimien keskeisistä ominaisuuksista >>

Tarjoamme meiltä hankittuihin tuotteisiin teknisen tuen suomenkielellä!

Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarroista tai tulostimista, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme tai soita meille 093505530!

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.