+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Varoitustarrat, kyltit ja opasteet

Merkitse, suojaa, opasta ja varoita BRADY-tuotteilla!

SFS-EN ISO 7010 mukaiset

– Kylttitarrat

– Muovikyltit

– Alumiinikyltit

– Jälkivalaisevat kyltit

– Valoa heijastavat kyltit

Opasta ja varoita yrityksesi työntekijöitä ja vierailijoita vaaroista, määräyksistä, paloturva-alueista, poistumisteistä sekä muista turvallisuusasioista kylteillä ja opastekilvillä. Tarjoamme runsaan valikoiman valmiita kylttejä ulko- ja sisätiloihin kiinteistöihin, julkisiin tiloihin, rakennustyömaille, laitoksiin, tehtaisiin, varastoihin, kuljetuksiin, ulkoilualueille ja kaivoksiin.

Kyltit ovat saatavana ISO 7010 mukaisella symbolilla tai symbolilla ja symbolia ilmoittavalla suomenkielisellä tekstillä. Kylttejä on saatavana eri kokoja. Käytettävä koko on valittava suurimman katseluetäisyyden mukaisesti. Tarjoamme kyltit ja kilpitarrat myös omavalintaisella symbolilla ja tekstillä piirustustesi mukaan sellaisena kuin haluat.

Valikoimassamme myös pimeässä hohtavia jälkivalaisevia kylttejä ja valoa heijastavat alumiinikyltit ja polyesterikyltit. Jälkivalaisevat kyltit keräävät itseensä valoa päivällä ja hohtavat pimeässä. Jälkivalaisevilla kylteillä osoitat esimerkiksi hätäpoistumistiet yöllä ja sähkökatkosten aikaan.

Voit myös tulostaa tarvitsemasi säänkestävät kylttitarrat tarratulostimillamme ilman odottelua heti kun tarve varoittaa tai opastaa ilmenee. Katso tästä kylttitulostimet >>

Tarjoamme varoitustarrat ja ohjekilvet myös koneisiin ja tuotantolaitteisiin piirustustesi mukaan tehtynä. Ohjekilpien avulla voit vähentää vahingon riskiä oleellisesti silloin, kun koneiden suunnittelulla ei pystytä estämään vahingon riskiä. Tutustu lisää koneiden ja tuotantolaitteiden varoitustarra-vaihtoehtoihin tästä>>

Lataa tästä yleisesite Brady-kyltit ja opasteet >> (saatavana suomen- ja englanninkielisillä teksteillä)

Kysy lisää yhteydenottolomakkeellamme!>>

Kyltit, Kilvet, Opasteet, varoitustarrat
ISO 7010 mukaiset kyltit ja tarrat
Katseluetäisyys ja kyltin koko

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.