+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Varoitustarrat, kyltit ja opasteet

Merkitse, suojaa, opasta ja varoita BRADY-tuotteilla!

SFS-EN ISO 7010 mukaiset

– Kylttitarrat

– Muovikyltit

– Alumiinikyltit

– Jälkivalaisevat kyltit

– Valoa heijastavat kyltit

Opasta ja varoita yrityksesi työntekijöitä ja vierailijoita vaaroista, määräyksistä, paloturva-alueista, poistumisteistä sekä muista turvallisuusasioista kylteillä ja opastekilvillä. Tarjoamme runsaan valikoiman valmiita kylttejä ulko- ja sisätiloihin kiinteistöihin, julkisiin tiloihin, rakennustyömaille, laitoksiin, tehtaisiin, varastoihin, kuljetuksiin, ulkoilualueille ja kaivoksiin.

Kyltit ovat saatavana ISO 7010 mukaisella symbolilla tai symbolilla ja symbolia ilmoittavalla suomenkielisellä tekstillä. Kylttejä on saatavana eri kokoja. Käytettävä koko on valittava suurimman katseluetäisyyden mukaisesti. Tarjoamme kyltit ja kilpitarrat myös omavalintaisella symbolilla ja tekstillä piirustustesi mukaan sellaisena kuin haluat. Kylttejä on saatavana liimallisina sekä ruuvattavina polypropeeni tai alumiinikyltteinä.

Valikoimassamme myös pimeässä hohtavia jälkivalaisevia kylttejä ja valoa heijastavat alumiinikyltit ja polyesterikyltit. Jälkivalaisevat kyltit keräävät itseensä valoa päivällä ja hohtavat pimeässä. Jälkivalaisevilla kylteillä osoitat esimerkiksi hätäpoistumistiet yöllä ja sähkökatkosten aikaan.

Voit myös tulostaa tarvitsemasi säänkestävät kylttitarrat tarratulostimillamme ilman odottelua heti kun tarve varoittaa tai opastaa ilmenee. Katso tästä kylttitulostimet >>

Tarjoamme varoitustarrat ja ohjekilvet koneisiin ja tuotantolaitteisiin piirustustesi mukaan tehtynä. Ohjekilpien avulla voit vähentää oleellisesti vahingon riskiä silloin, kun koneiden suunnittelulla ei pystytä estämään vahingon riskiä. Tutustu lisää koneiden ja tuotantolaitteiden varoitustarra-vaihtoehtoihin tästä>>

Lataa tästä yleisesite Brady-kyltit ja opasteet >> (Kyltit saatavana suomen- ja englanninkielisillä teksteillä)

BRADY – IHMISTEN JA OMAISUUDEN SUOJAKSI!

ISO 7010 mukaiset kyltit ja tarrat
Katseluetäisyys ja kyltin koko

Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarroista tai tulostimista, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme tai soita meille 093505530!

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.