+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Pimeässä hohtavat tarranauhat

Bradyn pimeässä hohtavat tarranauhat esipainettuna tai itsetulostettavana versiona. Pimeässä hohtavilla merkinnöillä opastat pimeässä yöaikaan tai sähkökatkosten aikana. Bradyn pimeässähohtavat tarrat on valmistettu korkealaatuisesta fosforoivasta polyesterimateriaalista, joka absorboi ja varastoi valoa päivänvalosta ja keinovalosta. Pimeässä varastoitu energia vapautuu vihreänä kirkkautena.

Pimeässä hohtavat tarranauhat voit tulostaa BRADY-kylttitulostimilla tai kannettavalla Brady M710-tarratulostimella. Pimeässähohtavien merkintöjen tulostaminen  tarratulostimella poistaa tarpeen varastoida lukuisia erilaisia turvamerkkejä tulevaa käyttöä varten. Muutamalla tarranauhalla voit tulostaa kaikki tarvitsemasi pimeässä hohtavat merkit tarpeen mukaan eikä tarvitse odottaa tarroja tarrapainosta.

Esipainettuna saatavana on erilaiset pimeässä hohtavat merkit, jotka kertovat hätäpoistumisteistä, sammuttimien sijainnista ja evakuointireiteistä. Pimeässähohtavat hätäpoistumistiekyltit ja pimeässä hohtavat lattiateipit opastavat hätätilanteessa nopeimman ja turvallisimman reitin ulos rakennuksesta.

 

Lataa esite >>

Kysy lisää Exxi-asiakaspalvelusta! >>

Pimeässä hohtavat tulostettavat tarranauhat

Brady pimeässä hohtavat tarrat ovat tulostettavissa Brady-tarratulostimilla.

Pimeässähohtavat poistumistiemerkinnät

Tarjoamme laajan valikoiman jälkiheijastavia tarroja, kylttejä ja teippejä.

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.