+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Brady M710 tarratulostin

Brady M710 kannettava tarratulostin on uusi versio edeltäjästään BMP71 tarratulostimesta. Saatavana on laaja valikoima laadukkaita Brady-materiaaleja ja vaihtoehto löytyy laajaan valikoimaan sekä monelle eri pinnalle.

Bluetooth ominaisuudella mahdollistat sujuvamman toiminnan, kun käytät älylaitteellasi Brady Express Labels -sovellusta. Sovellusta käyttämällä pystyt suunnittelemaan tarrasi tarpeidesi mukaisesti ja tulostettavat tiedot voidaan hakea tarrapohjalle useista eri pilvipalveluista.

Tulostimen QWERTY-näppäimistöllä teet tarrat ja merkit kaikkiin merkintätarpeisiin: Sähkö,- tele- ja data-asennusten merkinnät, kojeistoihin keskus,- kotelo,- koje ja kenttätunnukset, ja tulostettavat kutisteet johtimiin. Teleasennuksissa johdin,- riviliitin,- rasia ja paneelitarrat. Voit myös tehdä LVI-merkinnät putkistoihin ja venttileihin. M710-tarratulostimella teet myös kaiverruskilvet korvaavat tyyppikilpitarrat. Voit tulostaa lattiateippauksiin 5S-mukaiset paikat lavoille ja lastausalueille. Tulostimessa on suuri kosketus värinäyttö. Tulostusnopeus on 76 mm/sek. ja tulostustarkkuus on 300 dpi. Toimintaa nopeuttaa automaattinen leikkuri, jolla saa siistin jäljen lopputulokseen.

Brady Workstation -ohjelmiston avulla voit laajentaa tulostimen käyttömahdollisuuksia liittämällä sen tietokoneeseen, lisäämällä kuvia ja voit jopa tulostaa suoraan tietokannoista.

Lataa englanninkielinen esite tulostusmateriaaleista tästä >>

 

 

Brady BMp71 tarratulostin kannettavaan merkintään
BRADY M710:een on saatavana laaja valikoima tarroja ja merkkejä ja se soveltuu monenlaiseen merkintätyöhön. Teollisuus, asennukset, kunnossapito ja laboratorio merkinnät onnistuvat nopeasti.
BMP71 tarratulostin
Bluetooth ominaisuus mahdollistaa sujuvamman suunnittelun, sekä nopean tulostettavien tietojen siirron eri pilvipalveluista.

Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarroista tai tulostimista, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme tai soita meille 093505530!

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.