+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Sähkökeskuksen merkit ja sähkökeskustarrat

Kysy sopivaa tarraa, kun haluat merkitä sähkökojeistot, rasiat, paneelit, riviliittimet, ethernet-kaapelit, kuidut, liittimet, kytkentärimat, räkit, tai mitkä tahansa kytkentäkaapin asennusmerkinnät ja komponenttitarrat. Näin helpotat tulevia käyttöönottoja, asennuksia ja huoltoja.

Toimitamme sähkökeskuksen merkintöihin sopivat tarratulostimet, tarrat, ohjelmistot sekä teemme sovellutuksia tulostuksen automatisointiin tuotannonohjausjärjestelmistä.

Voit tulostaa sähkökeskustarrat kannettavilla tai pöytämallisilla lämpösiirtotulostimillamme. Riviliittimiin ja paneeleihin teet jatkuvilla tarranauhoilla helposti merkinnät oikealla välijaolla tulostimiemme ja ohjelmistojemme avulla. Kytkentäkaapin erilaisten komponenttien ja kaapeleiden merkintään löytyy soveltuvat tarraratkaisut. Autamme optimaalisten tarramateriaalien valinnassa! Katso parhaat tarramateriaalit keskusmerkintöihin tästä

Jäykät mustesuihkutulostettavat merkit sähkökeskuksen komponentteihin ja kaapeleihin teet helposti Brady BSP41 -tulostimella, johon on saatavana useiden eri komponenttivalmistajien komponentteihin yhteensopivat merkit.

 

Kysy lisää Exxistä!

 

Sähköasennusten merkinnät ja sähkökeskusmerkit

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.