+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Älytarrat

Tarroihin voidaan liittää myös funktionaalisia oiminaisuuksia. Älytarrat voivat viestiä olosuhdemuutoksista joko visuaalisesti tai RFID-etätunnistuksen avulla. Valikoimassamme mm. lämpötilaa ja kosteutta indikoivat älytarrat, jotka tarjoavat ratkaisuja tuotekehitykseen, seurantaan ja kunnossapitoon. Mahdollisia käyttökohteita ovat esimerkiksi ympäristön valvonta, materiaalien ja laitteiden valvonta, kylmäketjun valvonta, datakeskuksen valvonta, ylläpito- ja turvallisuustietojen kerääminen sekä kasvihuoneiden valvonta.

Väriä vaihtava lmpötilaindikaatiotarra seuraa laitteen lämpötilaa ja muuttaa väriä muutoksen perusteella. Kun laitteen lämpötila saavuttaa tietyn rajan, tarran valkoinen alue muuttaa väriä ja indikoi selvästi. Käytännöllinen tilaa viemätön rakenne soveltuu kaikkiin komponentteihin. Vahvan liiman ansiosta indikaattoritarra sopii myös karkeisiin pintoihin. Lämpötilatarrat ovat saatavana palautumattomana ja palautuvana.

Väriä vaihtavat kosteutta ilmaisevat tarrat seuraavat kosteuden tunkeutumista tuotteeseen. Kun laitteeseen joutuu kosteutta, tarran valkoinen alue muuttuu punaiseksi ja ilmaisee näin kosteudesta. Vahva liima pitää kosteusindikaattoritarran paikallaan.

RFID-tarroihin voidaan tallentaa tietoa, joka on etäluettavissa RFID-lukijalla. Tämä mahdollistaa useiden kohteiden tietojen lukemisen kerralla, vaikka tarkasteltavaa kohdetta ei silmällä näkisikään. RFID-tarran sisään voidaan laminoida esimerkiksi lämpötilaa tai kosteutta mittaava sensori, jonka tiedot tallennetaan sirulle ja siirretään elektromagneettisessä kentässä radiosginaalien avulla RFID-lukijalle. RFID-etätunnistusratkaisuna valikoimastamme löytyy mm. kosteutta indikoivia RFID-tarroja sekä lämpötilaa ilmaisevia RFID-tunnisteita.

Lataa esite väriä vaihtavista BRADY-tarroista tästä>>

Lataa esite lämpötilanvalvonnasta BRADY RFID-tarrojen avulla>>

Lataa esite BRADY RFID-tarroista >>

 

Lämpötilatarra osoittaa asennuskohteen lämpötilan

BRADY älytarrat mahdollistavat monia sovellutuksia teollisuudessa sekä tutkimus- ja tuotekehityksessä. Lämpötilaa indikoivat lämpötilatarrat muuttavat väriä lämpötilan mukaan.

BRADY RFID-tarroihin voidaan yhdistää myös funktionaalisia ominaisuuksia, esimerkiksi kosteuden ja lämpötilan seurantaa.

Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarroista tai tulostimista, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme tai soita meille 093505530!

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.