+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Tyyppikilvet ja laitetarrat

Tyyppikilvet ja laitetarrat kertovat tuotteesi keskeiset yksilöivät tiedot. Tyyppikilven tietojen tulee olla luettavissa koneen tai laitteen koko eliniän. Usein tarraan kohdistuu kovaa mekaanista kulutusta, UV-säteilyä, kemikaaleja tai liuottimia. Pinta, johon tarra kiinnitetään, voi olla haastava muotonsa, karheutensa tai liimaa hylkivän pinnoitteen vuoksi. Yli 30-vuoden kokemuksella toimitamme kustannustehokkaimmat aikaa kestävät tyyppikilvet ja laitetarrat.

Tyyppikilvet vaatiivin kohteisiin

Valikoimistamme löytyy lämpösiirtotulostimilla tulostettavat tyyppitarrat kaikkiin kohteisiin. Saatavana on laaja valikoima valmiita varastokokoja ja -vaihtoehtoja. Jos haluamaasi tarrakokoa ei löydy vakiovaihtoehdoista, pyydä tarjous täsmälleen haluamillasi mitoilla tai funktionaalisilla muodoilla. Tarjoamme myös esipainetut tyyppitarrat tarkoilla värikoodeilla.

BRADY tarjoaa luotettavat tyyppikilpimateriaalit

Kaikki BRADY-tarrat ovat testattu huolellisesti erilaisissa olosuhde- ja kemikaalikestotesteissä. Tyyppitarroille löytyy tarkat olosuhdetestatut materiaalidokumentit ja tarvittavat viranomaissertifikaatit. Valikoimastamme löytyy laaja valikoima UL-tunnistettuja tarramateriaaleja. Toimitamme myös lasertulostimella tulostettavia tyyppikilpitarroja sekä laserkaiverrettavat tyyppikilvet ja sarjanumerotarrat. Tuotannonaikaisiin merkintöihin on saatavana sarjanumerotarrat irrotettavalla liimalla. Autamme parhaan materiaalin valitsemisessa!

EXXI – Asiantuntija

Meiltä saat tarrat jotka pysyvät! Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarroista, ota yhteyttä Exxiin!

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.