+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Tyyppikilvet ja laitetarrat

Tyyppikilvet ja laitetarrat kertovat tuotteesi keskeiset yksilöivät tiedot. Tyyppikilven tietojen tulee olla luettavissa koneen tai laitteen koko eliniän. Usein tarraan kohdistuu kovaa mekaanista kulutusta, UV-säteilyä, kemikaaleja tai liuottimia. Pinta, johon tarra kiinnitetään, voi olla haastava muotonsa, karheutensa tai liimaa hylkivän pinnoitteen vuoksi. Yli 30-vuoden kokemuksella toimitamme kustannustehokkaimmat aikaa kestävät tyyppikilvet ja laitetarrat.

Tyyppikilvet vaatiivin kohteisiin

Valikoimistamme löytyy lämpösiirtotulostimilla tulostettavat tyyppitarrat kaikkiin kohteisiin. Saatavana on laaja valikoima valmiita varastokokoja ja -vaihtoehtoja. Jos haluamaasi tarrakokoa ei löydy vakiovaihtoehdoista, pyydä tarjous täsmälleen haluamillasi mitoilla tai funktionaalisilla muodoilla. Tarjoamme myös esipainetut tyyppitarrat tarkoilla värikoodeilla.

BRADY tarjoaa luotettavat tyyppikilpimateriaalit

Kaikki BRADY-tarrat ovat testattu huolellisesti erilaisissa olosuhde- ja kemikaalikestotesteissä. Tyyppitarroille löytyy tarkat olosuhdetestatut materiaalidokumentit ja tarvittavat viranomaissertifikaatit. Valikoimastamme löytyy laaja valikoima UL-tunnistettuja tarramateriaaleja. Toimitamme myös lasertulostimella tulostettavia tyyppikilpitarroja sekä laserkaiverrettavat tyyppikilvet ja sarjanumerotarrat. Tuotannonaikaisiin merkintöihin on saatavana sarjanumerotarrat irrotettavalla liimalla. Autamme parhaan materiaalin valitsemisessa!

EXXI – Teollisuuden merkintöjen asiantuntija

Meiltä saat tarrat jotka pysyvät! Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarroista, ota yhteyttä Exxiin!

Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarroista tai tulostimista, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme tai soita meille 093505530!

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.