+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Halogeenivapaa itsestäänsammuva polyesteritarra

 

Riippumatta siitä, kuinka monta varotoimenpidettä toteutat, laitepaloja voi tapahtua. Mutta tiesitkö, että käyttämäsi etiketit voivat olla pahimmillaan kuin polttoainetta tulipaloon?

Tavalliset polyesteritarrat jatkavat palamista vielä kauan sen jälkeen, kun sytytyslähde on sammunut. Bradyn B-443 itsestään sammuva lämpösiirtotulostettava valkoinen mattapintainen polyesteri-tarra on kuitenkin suunniteltu lopettamaan palaminen heti, kun sytytyslähde on loppunut, varmistaen, että etiketit eivät lisää ongelmaa.

Halogeenivapaa itsestäänsammuva mattapintainen tyyppikilpitarra B443-polyesterista on huippuluokan materiaali puolustus-, avaruus- ja akkuteollisuuden sekä autonvalmistuksen vaativiin sovelluksiin. Se ei sisällä halogeeneja, joten palaessa ei muodostu myrkyllisiä ja korroosiota aiheuttavia palokaasuja. Tarra on myös itsestään sammuva kun tulenlähde poistetaan. Tämä ominaisuus on saavutettu lisäaineella, joka ei sisällä halogeneeja, joten materiaali on sekä halogeenivapaa että palon etenemistä estävä.

Tarran kemikaalinkestokyky on erinomainen ja liima vahva tarttuen lujasti useisiin erilaisiin pintoihin. Tarra on UL-tunnistettu tulostettaessa Brady R6400-sarjan värinauhoilla. Tarra tehdään aina kustom-tuotteena tarkasti tarvittavien mittojen mukaan.

 

Katso materiaalin materiaalispeksit tästä>>

 

 

Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarratulostusratkaisuista, ota yhteyttä Exxiin!

 

Yhteydenottolomake>>

 

 

 

B443 itsestäänsammuva halogeenivapaa akkutarra

B443 polyesteritarra on paloa estävä tarramateriaali ja sammuu kun tulenlähde poistetaan.

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.