+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Halogeenivapaa itsestäänsammuva polyesteritarra

 

Laitepaloja voi tapahtua ennakoivista toimenpiteistä huolimatta. Myös etiketit voivat olla pahimmillaan kuin polttoainetta tulipaloon.

Tavalliset polyesteritarrat jatkavat palamista vielä kauan sen jälkeen, kun tulenlähde on sammunut. Bradyn B-443-tyyppikilpi on lämpösiirtotulostettava halogeenivapaa itsestään sammuva mattapintainen polyesteri-tarra, joka on suunniteltu lopettamaan palaminen heti, kun tulenlähde on poistunut. 

Halogeenivapaa itsestäänsammuva tyyppikilpitarra B443 on huippuluokan tarramateriaali puolustus-, avaruus- ja akkuteollisuuden sekä autonvalmistuksen vaativiin sovelluksiin. Se ei sisällä halogeeneja, joten palaessa ei muodostu myrkyllisiä ja korroosiota aiheuttavia palokaasuja. Tarra on myös itsestään sammuva kun tulenlähde poistetaan. Tämä ominaisuus on saavutettu lisäaineella, joka ei sisällä halogeneeja, joten materiaali on sekä halogeenivapaa että palon etenemistä estävä.

Tarran kemikaalinkestokyky on erinomainen ja liima vahva tarttuen lujasti useisiin erilaisiin pintoihin. Tarra kestää mm. asetonilla hankauksen. Tarra on UL-tunnistettu tulostettaessa Brady R6400-sarjan värinauhoilla. Tarra tehdään aina kustom-tuotteena tarvittavien mittojen mukaan.

 

Katso materiaalin materiaalispeksit tästä>>

 

 

Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarratulostusratkaisuista, ota yhteyttä Exxiin!

 

Yhteydenottolomake>>

 

 

 

B443 itsestäänsammuva halogeenivapaa akkutarra

B443 polyesteritarra on paloa estävä tarramateriaali ja sammuu kun tulenlähde poistetaan.

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.