+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Pakkaustarrat ja kollitarrat

Toimitamme erikokoisia värinauhan avulla tulostettavia lämpösiirtotarroja ja ilman värinauhaa tulostettavia suoran lämmön termotarroja pakkausten, lavojen ja kollien merkintään. Materiaaleina on suoran lämmön pinnoitettu Termotop tai pinnoittamaton Termoeco paperi, joiden tulostus tapahtuu ilman värinauhaa sekä pinnoitettu tai pinnoittamaton lämpösiirtopaperi, jota tulostetaan värinauhan avulla kestävämmän tulostusjäljen aikaansaamiseksi. Toimitamme myös kahta eri termotarra- versiota postin Unifaun Smartship -osoitelapuksi.

Säänkestävä synteettinen polyeteeni tai polypropeeni soveltuvat vaativampiin tarpeisiin, kun pakkaukset ja lavat altistuvat kovemmalle kulutukselle sekä kosteudelle varastoinnin ja kuljetuksen aikana. Kysy myös pakastuksen kestäviä ja pakkasessa kiinnittyviä tarramateriaaleja sekä liimattomia nippusiteillä, niiteillä tai rautalangalla kiinnitettäviä tageja.

Valikoimissamme on myös esipainetut pakkausten käsittelyohjeita ja sisältöä ilmaisevat esipainetut pakkaustarrat. Katso lisää tästä esitteestä>>

Toimitamme myös tarratulostimet, applikaattorit, ohjelmistot, rullakelaimet ja tarra-annostelijat.

Tekninen tuki puhelimitse, sähköpostitse ja tarvittaessa etäyhteyden avulla kuuluu meiltä ostettujen tulostimien ja laitteiden hintaan.

 

Kysy lisää Exxistä!

Lähetystarrat
Nippuside kiinnitettävä tagi

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.