+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Scafftag telinekortti

EU määräykset edellyttävät, että rakennustelineet ja työvälineet ovat asianmukaisesti turvatarkastettu. Muutoin niitä ei saa käyttää.Bradyn Scafftag telinekorttien ja tarkastuslomakkeiden käyttö telinetarkastuksissa on moderni ja selkeä tapa valvoa työvälineiden ja rakennustelineiden turvallisuutta, osoittaa kuntotarkastusajankohdat sekä kertoa turvallisuusohjeita ja osoittaa käyttökiellot.

Brady Scafftag telinekortit ovat äärimmäisen kestäviä ja soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön Suomen oloissa. Telinekortit voidaan ripustaa paikoilleen tai käyttää kiinnitykseen kaksipuolista Bradyfoam-teippiä, nippusiteitä, lukkoleikareita tai ketjuja. Tarkastuslipukkeita on saatavana vakiona tietyt englannin-, ruotsin- ja suomenkieliset versiot. Lisäksi tarjoamme telinekortit omavalintaisella painatuksella kunkin yrityksen tarpeiden ja yritysilmeen mukaan.

Käyttöohje telinekortille:

  1. Tyhjä korttipidike sisältää käyttökieltoa osoittavan tekstin: ”TELINEIDEN KÄYTTÖ KIELLETTY”
  2. Rakennustelineet, porrastornit ja tikkaat tarkastetaan säännöllisesti ja tarkastuksen tiedot, telineen mitat ja kantavuus, seuraavat tarkastusajankohdat ja havaitut puutteet kirjataan tarkastuslomakkeeseen, joka asetetaan telinekorttipidikkeeseen.
  3. Jos teline läpäisee tarkastuksen, laitetaan päivitetty tarkastuslomake takaisin pidikkeeseen. Jos teline ei läpäise tarkastusta, otetaan tarkastuskortti pidikkeestä ja ”TELINEIDEN KÄYTTÖ KIELLETTY” -teksti on jälleen kertomassa telineiden käyttökiellosta.

Brady Scafftag -telinekorttiin on saatavana myös suoraan korttipidikkeeseen kiinnitettävä tarkastushälytin, joka ilmaisee välkkyvällä LED-valolla, kun on aika seuraavalle tarkastukselle. Näin tarkastus- ja huoltoväli ei veny ylipitkäksi aiheuttaen vaaratilanteita. Katso esite suoraan telinekortin korttipidikkeeseen liitettävstä hälyttimestä tästä >>

Katso tästä esite BRADY-tarkastuskorteista (englanninkielinen) >>

Paranna työturvallisuutta ja vaatimustenmukaisuutta Brady turvaratkaisuilla -esite (suomenkielinen)>>

Kysy lisää yhteydenottolomakkeellamme tai soita 093505530!

 

Telinekortti kertoo rakennustelineen kunnossapitotarkastuksista, telineen mitat ja kantavuuden sekä telineestä vastaavan tahon.

Telinekortti Suomi

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.