+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Kannettavat tarratulostimet

Kannettavat BRADY tarratulostimet on suunniteltu teollisuuden ja asennusten vaativaan ammattikäyttöön. Ne toimivat lämpösiirtotekniikalla kuten suuremmatkin teollisuustarratulostimet, joten materiaalien kesto erilaisissa olosuhteissa on omaa luokkaansa. Brady-tarratulostimet ovat tunnettuja luotettavuudestaan sekä tarroista, jotka pysyvät.

Kannettavat tarratulostimet mahdollistavat tarrojen tulostamisen suoraan asennuspaikalla. Bradyn valikoimasta löydät sopivat tarrat ja tarratulostimet sähkö- ja teleasennuksiin sekä konesalimerkintöihin. Kannettavalla tarratulostimella merkitset kaapelit, kojeistot, rasiat, paneelit ja laitteet. 50mm leveällä jatkuvalla nauhalla voit tehdä myös opasteet ja varoitustarrat ulkokäyttöön sekä putkistomerkit. Kannettavalla tarratulostimella hoituvat niin juoksevat yleismerkinnät, laitosmerkinnät kuin laboratoriomerkinnätkin.

Kannettavat Brady-tulostimilla tulostaminen on mahdollista mallista riippuen joko integroidun näppäimistön avulla, Brady Workstation- tietokoneohjelmiston tai BRADY Express Labels -mobiilisovelluksen avulla. Osassa kannettavista BRADY-tulostimista on myös Windows-ajuri kolmannen osapuolen ohjelmistoja varten. Lisäksi M611-tarratulostimeen on saatavana Android-ohjelmistokehityslisäosa, jonka avulla voit tulostaa Brady-tulostimelle kolmannen osapuolen Android-sovelluksesta.

Katso tästä esimerkkivideoita, Kuinka Brady tarratulostinten toiminnot helpottavat työskentelyäsi!

 

Tarjoamme meiltä hankittuihin tuotteisiin teknisen tuen suomen kielellä!

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.