+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Brady M210 kannettava tarratulostin

Brady M210 on taustavalaistulla näytöllä varustettu helppokäyttöinen, edullinen ja nopea kannettava tulostin joka sopii erinomaisesti datakaapelointien, sähkökeskusten, teollisuuden, konesalien ja laboratorioiden yleismerkintöihin. M210 -tulostimella teet sähköasennusten ja data-asennusten tarrat suoraan asennuspaikalla silloin kuin tarvitset.

Suurimpana erona edelliseen BMP21-Plus tulostimeen on mahdollisuus tulostaa myös muotoonleikattuja tarroja, jotka helpottavat entisestään esimerkiksiki sarjoitettujen tarrojen tekoa. Voit myös edelleen tulostaa tarvittavan pituisen tarramerkinnän jatkuvasta nauhasta ja katkaista sen tulostimen mekaanisella leikkurilla. Katkaistu tarra pysyy paikoillaan, kunnes otat sen käyttöön.

Laminoituvia kietaisutarratyyppejä on saatavilla alle 10 mm kaapeleille sopivia. Muita tarramateriaaleja on esimerkiksi nylon kangas, joka sopii yleismerkintään kaapeleille, paneeleihin, rasioihin, karkeille pinnoille ja paikkoihin, joissa tarvitaan materiaalin joustavuutta. Jatkuvat kutistesukat ovat käteviä kaapelimerkinnässä silloin, kuin kaapelin pää on vielä kytkemättä. Polyesteri ja kestävä teollisuusvinyyli sopivat yleismerkintöihin laitteisiin, putkistoihin, hyllymerkintöihin sekä sisä- että ulkokäyttöön. Vinyyli kestää yli 10 vuotta ulkokäytössä ilman laminaattia.

Laboratoriopuolelle on saatavana yleisimmät laboratorioprosessit kestävät tarramateriaalit. Vanhat BMP21 tarrakasetit ovat yhteensopivia myös uuden Brady M210 kannettavan tarratulostimen kanssa.

 

M210-materiaaliesite >>

Lataa Brady M210 ja M211 tulostimien yhteisesite tästä >>

 

Brady M210

Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarroista tai tarratulostimista, ota yhteyttä Exxiin!

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.