+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Tarratulostimet teollisuuden, kaupan, logistiikan ja laboratorioiden vaativiin kohteisiin

Toimitamme johtavien valmistajien lämpösiirtotulostimia teollisuuden, kaupan, laboratorioiden ja logistiikan vaativiin tarpeisiin. Exxin tarratulostimilla teet tyyppitarrat, kyltit, opasteet, laboratoriotarrat, kaapelimerkit, johdintarrat, pakkaustarrat sekä lähetystarrat helposti ja nopeasti. Tarroille tulostat tarkat viivakoodit, logot, symbolit ja erikoismerkit. Kylttitulostimilla tulostat suuretkin kyltit, kilvet ja opasteet erivärisille vinyyli- ja polyesterinauhoille jatkuvana tai haluttuun muotoon leikattuna. Kannettavilla tarratulostimilla teet merkinnät suoraan asennuspaikalla.

Tunnemme eri tarratulostinten ominaisuudet ja opastamme optimaalisen tarratulostinvaihtoehdon valinnassa käyttökohteen, tulostettavien tarramateriaalien ja tulostusmäärien mukaisesti. Tunnemme tulostinten lisätarvikkeet ja autamme kokoamaan toimivat ja turvalliset kokonaisratkaisut.

Tarjoamme meiltä hankittuihin laitteisiin teknisen tuen suomen kielellä!

Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarroista tai tulostimista, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme tai soita meille 093505530!

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.