+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Brady S3700 muotoonleikkaava moniväritulostin

Brady S3700 on muotoonleikkaava, kosketusnäytöllä ja näppäimistöllä varustettu moniväritulostin, jolla saa tehtyä merkinnät monivärisistä kylteistä pieniin komponenttitarroihin.

Muotoonleikkaavan leikkurin ansiosta voit leikata jatkuvasta nauhasta minkämuotoisia tarroja tahansa, jolloin tulostimella saa tulostettua esimerkiksi yhdestä tarranauhasta erikokoiset tarrat pienempiin prototyyppisarjoihin tai suuret varoituskyltit prosessiteollisuuteen juuri silloin kuin tarvitset. Tulostimella voit tehdä myös putkistomerkinnät, viivoitintarrat sekä mittaritarrat.

Tulostin tulostaa tarrat 127 mm/s nopeudella ja tulostimen sisäänrakennettujen valmiiden sovellusten (mm. putkistomerkinnät, GHS / CLP merkinnät) ansiosta tarrojen suunnittelu ja tulostus käy todella nopeasti joko suoraan laitteen kosketusnäytöltä ja näppäimistöltä.

Voit myös liittää tulostimen tietokoneeseen suoraan USB-kaapelilla tai lähiverkkoon verkkoliitännän tai wifin avulla ja tulostaa suunnittelemasi tarrat suoraan työasemalta Brady Workstation -tietokoneohjelmiston avulla. Halutessasi voit myös käyttää Bradyn ilmaista Express Labels sovellusta tarrojen suunnitteluun ja tulostamiseen langattomasti puhelimelta tai tabletilta.

Lataa esite >>

Lataa Bradyn Do-it-yourself Printers esite >>

 

BRADY S3700 MUOTOONLEIKKAAVA TARRATULOSTIN

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.