+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

CLP-tarrat

Kaikki vaaralliset kemikaalit tulee merkitä EU-alueella CLP määräysten mukaisesti aina EU-alueelle tuotaessa tai ennen myymistä tai luovuttamista. Merkinnöistä vastaa kemikaalin toimittaja, eli valmistaja, maahantuoja, jatkokäyttäjä tai myyjä. Merkintävelvoitteen täyttämiseksi yrityksen täytyy ilmoittaa pakkauksessa aineen tai seoksen vaarallisista ominaisuuksista ja opastaa käyttäjää suojautumisohjeilla

Brady tarjoaa laajan valikoiman CLP / GHS-tarroja, joiden avulla turvamerkintä onnistuu helposti ja luotettavasti. Vaihtoehtona on esipainetuilla punaisilla timanteilla varustetut tarrapohjat, joihin muuttuvat tiedot ja tarvittavat varoituskuvat on helppo tulostaa itse lämpösiirtotulostimella tai tilata valmiita esipainettuja clp-tarroja. Saatavana on myös kahta väriä yhtä aikaa tulostavia lämpösiirtotulostimia, joilla suurtenkin volyymien CLP-tarratulostus onnistuu nopeasti.

Sisätiloihin värillisiä CLP-tarroja voidaan tehdä myös mustesuihku-moniväritarratulostimilla, kuten esimerkiksi Brady J2000-moniväritarratulostimella. Brady Workstation -tulostusohjelmistolla CLP-tarrojen suunnittelu on helppoa.

Kuluttajille suunnatussa vaarallista kemikaalia sisältävässä kemikaalipakkauksessa on oltava näkövammaisten vaaratunnus. Toimitamme pakkauksen pinnasta kohoavat näkövammaisten vaaratunnuskolmiotarrat. Vaaratunnustarraa on käytettävä, jos aine on luokiteltu esimerkiksi välittömästi myrkylliseksi, ihosyövyttäväksi, syöpää aiheuttavaksi, hengitysteitä herkistäväksi, syttyväksi kaasuksi tai nesteeksi.

Lataa CLP-tarra esite tästä linkistä >>

Kysy lisää Exxistä! >>

 

CLP-tarrat varoittavat kemikaalien vaaroista

Vaaralliset kemikaalit tulee merkitä CLP tarroilla. Toimitamme CLP tarrat itse-tulostettavana tai esipainettuina tarroina.

Näkövammaisten vaaratunnus varoituskolmio

Toimitamme näkövammaisten vaaratunnuksena käytettävät pakkauksesta kohoavat tasasivuiset kolmio -tarrat.

Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarroista tai tulostimista, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme tai soita meille 093505530

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.