+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Cab Axon2 näyteputki tarra-applikaattori

Suurten näytemäärien käsittelyssä tarra-applikaattori säästää aikaa ja työvoimakustannuksia sekä vähentää manuaalisen virheen todennäköisyyttä. Cab Axon2 näyteputki tarra-applikaattori tulostaa ja kietaisee näyteputkitarrat halkaisijaltaan 10-17mm näyteputkiin alle kahdessa sekunnissa. Tarran kiinnittämisen jälkeen näyteputki poimitaan applikaattorista käsin tai robotin avulla tai näyteputki voidaan asettaa putoamaan keräysastiaan laitteen alle. Laite on saatavana sekä 300dpi että 600dpi tulostuspäällä, joten pienimmätkin QR-koodit tulostuvat ongelmitta.

Axon2 voi toimia itsenäisenä laitteena tai se voidaan kytkeä näytteenkäsittelyprosessiin sekä laboratorionhalllintajärjestelmään (LIMS). Tiedonsiirto laitteeseen onnistuu RS232, USB, tai Ethernet, kautta. Lisäoptiona on saatavana myös WLAN ja I/O-liitännät.

Laitteistoa voi käyttää esimerkiksi Cablabel -tulostusohjelmiston avulla tai stand-alone -tilassa, jolloin muuttuva tieto tarrapohjalle syötetään suoraan tulostimen kosketusnäytöltä, USB-näppäimistön tai skannerin avulla. Laitteisto on saatavana sekä vaihtovirta- että tasavirtalähteellä.

Tarjoamme meiltä hankittuihin laitteisiin teknisen tuen suomen kielellä!

 

Lataa Cab Axon 2 -tulostusapplikaattorin esite täältä>>

Tutustu cab Axon2 -tarra-applikaattoriin cab.de -sivustolla>>

 

Cab Axon2 näyteputkitarroittaja

cab Axon2 tulostaa ja kiinnittää näytetarrat näyteputkiin.

Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarroista tai tulostimista, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme tai soita meille 093505530!

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.