+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Kudos- ja biopsiakasettitarrat

Kemikaalikestävät Brady B-482 -merkintätarrat histologisiin kasetteihin polyesterista käsittelyprosessia edeltävään näytemerkintään. B-482 polyesteritarrat kestävät histologian laboratoriossa näytteenkäsittelyprosessissa käytetyt vahvat kemikaalit ja fiksatiivit sekä parafiiniupotukset. Vinyylitarrat soveltuvat prosessin jälkeiseen näytteiden uudelleenmerkintään.

Ihmiskudosten ja -solujen luovuttamista, hankintaa, testausta, käsittelyä, säilömistä, säilytystä ja jakelua koskevia laatu- ja turvallisuusvaatimuksia, sääntöjä ja ohjeistuksia laboratorioille on annettu Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiiveissä 2004/23/EY sekä 2006/17/EY. Merkinnän irtoaminen kudosnäytekasetista käsittelyprosessin tai säilytyksen aikana ja näytteen seurattavuuden menettäminen voi olla erittäin vahingollista laboratorion maineelle. Brady tarroilla ja tulostimilla voit olla varma, että näytteesi näytemerkinnät, tekstit ja viivakoodit ovat luettavissa muuttumattomina koko tarvittavan ajan. Kerro tarpeestasi ja opastamme optimaalisten merkintäratkaisujen valinnassa!

Kudoskasettitarrojen prosessin aikaisen kiinnityksen varmistamiseen on saatavana Brady BSP31 -kiinnityslaite, joka varmistaa tarran kiinnityksen kasettiin niiteillä nopeasti ja helposti ja takaa tarran pysymisen näytekasetissa koko käsittelyn ajan. Bradyn tarramateriaalit, tulostimet ja BSP31-kiinnityslaite omalta osaltaan varmistavat patologialaboratorion kudosnäyteprosessoinnin vaatimustenmukaisuutta ja luotettavuutta.

Lataa esite >>

Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarroista tai tulostimista, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme tai soita meille 093505530!

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.