+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Varoitusnauhat, sulkunauhat, huomionauhat, kaapelinauhat

Merkitse tilapäiset vaara-alueet Bradyn huomio- ja merkintänauhoilla. Saatavana on kestäviä merkintänauhoja ulko- ja sisäkäyttöön. Voimme toimittaa  huomionauhat myös haluamallanne painatuksella. Valikoimastamme löytyy myös maatuvat huomionauhat.

Polyeteeni-huomionauha:

Saatavana kahta eri vahvuutta riippuen siitä kuinka pitkää käyttöikää huomionauhalta vaaditaan ja kuinka pitkiä pätkiä huomionauhaa vedetään kiinnityspisteiden välillä. Saatavana on kahta leveyttä 50mm ja 75mm. Vakiona on tekstit keltaisella tai punaisella pohjalla: ”Caution do not Enter”, ”Danger”, ”Danger High Voltage” sekä ”Caution” sekä keltamusta- ja punakelta -raitaiset merkintänauhat. Varoitusnauhat omalla painatuksella ovat mahdollisia ja minimitialuserä on 24rul x 250m/rulla.

 

Kaapelinauha maanalaisten kaapeleiden merkintään

Valikoimassamme on myös metallinpaljastimessa näkyvät kaapelinauhat maanalaisten kaapelien ja sähköjohtojen merkintään. Näiden avulla voit välttää kaivamista maanalaisiin linjoihin ja välttää tarpeetonta tulojen menetystä sekä korjauskustannuksia, jotka aiheutuvat haudatun sähkölinjan tai maakaapelin vaurioitumisesta.

Maanalaisia varoitusnauhoja on saatavana sekä metallinpaljastimessa näkyvänä että tavallisena versiona. Metallinpaljastimessa näkyvät kaapelinauhat on valmistettu lisäämällä kahden polyeteeniteippikerroksen väliin metallisia johtoja. Tämän ainutlaatuisen rakenteen ansiosta johdot voivat venyä yli 25% ennen murtumista. Laadukas pinnoitus takaa, että kaapelinauhat säilyttävät värinsä tarvittavan ajan. Standardileveydet 75mm ja 150mm.

 

Kysy lisää yhteydenottolomakkeellamme!>>

 

 

 

Sulkunauhat varoitusnauhat ja huomionauhat

Huomionauhat auttavat opastamisessa. Kauttamme myös maatuvat huomionauhat.

Kaapelinauhat maanalaisten kaapelien ja sähköjohtojen merkintään. Kaapelinauhat näkyvät metallinpaljastimessa.

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.