+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Brady BBP37 muotoonleikkaava moniväritulostin

Brady BBP37 on muotoonleikkaava, kosketusnäytöllä ja näppäimistöllä varustettu moniväritulostin, jolla saa tehtyä merkinnät monivärisistä kylteistä pieniin komponenttitarroihin.

Muotoonleikkaavan leikkurin ansiosta voit leikata jatkuvasta nauhasta minkämuotoisia tarroja tahansa, jolloin tulostimella saa tulostettua esimerkiksi yhdestä tarranauhasta erikokoiset tarrat pienempiin prototyyppisarjoihin tai suuret varoituskyltit prosessiteollisuuteen juuri silloin kuin tarvitset. Tulostimella voit tehdä myös putkistomerkinnät, viivoitintarrat sekä mittaritarrat.

Tulostin tulostaa tarrat 127 mm/s nopeudella ja tulostimen sisäänrakennettujen valmiiden sovellusten (mm. putkistomerkinnät, GHS / CLP merkinnät) ansiosta tarrojen suunnittelu ja tulostus käy todella nopeasti joko suoraan laitteen kosketusnäytöltä ja näppäimistöltä.

Voit myös liittää tulostimen tietokoneeseen USB-kaapelilla tai lähiverkkoon verkkoliitännän avulla ja tulostaa suunnittelemasi tarrat suoraan työasemalta Brady Workstation -tietokoneohjelmiston avulla.

Lataa esite >>

BRADY BBP37 MUOTOONLEIKKAAVA TARRATULOSTIN

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.