+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Brady BMP41 kannettava tarratulostin

Brady BMP41 kannettava tarratulostin on helppokäyttöinen kannettava tarratulostin, joka kulkee helposti mukana. BMP41 kannettavalla tarratulostimella teet sähkö- ja data-asennusten merkinnät suoraan asennuspaikalla. Pienen kokonsa ja laajan tarravalikoimansa ansiosta BMP41 kannettava tarratulostin soveltuu erinomaisesti juokseviin yleismerkintöihin.

Brady BMP41 tarratulostimessa on suuri LCD-näyttö, QWERTY-näppäimistö, laaja symbolivalikoima ja sovelluksia erilaisten tarrojen tekoon. Näiden ominaisuuksien avulla on erittäin helppo luoda kaapelitarrat, johdinmerkit, riviliitintarrat sekä paneelitarrat. BMP41 tarratulostimen rakenne on erittäin kestävä, joten se soveltuu vaativaan ammattikäyttöön ja nopeatempoiseen työntekoon. Tarratulostimen kumireunuksista saa hyvän otteen. Lisävarusteena saatava magneettikiinnike mahdollistaa BMP41 tarratulostimen ripustamisen kiinni asennuskaappiin tai räkkiin.

BMP41 tarratulostimelle on saatavilla 10 teollisuuden käyttöön sopivaa tarramateriaalia, kuten esimerkiksi kutistesukat, laminoituvat kietaisutarrat ja tyyppitarrat polyesterista. Yleismerkinnät teet jatkuvilla vinyylinauhoilla. BMP41 kannettava tarratulostin toimii tarrakaseteilla, jotka sisältävät seka tarran että värinauhan. Tarroja on saatavana sekä muotoonleikattuna että jatkuvana tarranauhana. Tulostimen mekaaninen leikkuri katkaisee jatkuvat nauhat tarkasti. BMP41 tarratulostin toimii lämpösiirtotekniikalla, joten tulosteen kestävyys on parasta laatua.

Voit laajentaa tulostimen käyttömahdollisuuksia tulostamalla siihen suoraan tietokoneelta Brady Workstation-tietokoneohjelmiston avulla.

Brady BMP41 tekniset tiedot:

  • Tulostustarkkuus 300 dpi
  • Max. tarran leveys 25,40 mm
  • Tulostusnopeus 33 mm/s
  • Liitännät: USB
  • Sisäänrakennettu symbolikirjasto (445 kuvaa)
  • Ladattava akku / verkkoliitäntä
  • Tarrakasetit sisältävät sekä tarramateriaalin että värinauhan

Lataa tulostimen esite tästä >>

Lataa BMP41 suomenkielinen käyttöohje>>

 

BRADY BMP41

BRADY BMP41 on monipuolinen kannettava tarratulostin, jossa on nopea ”drop-in” tarrakasettien asetus.

BMP41 kannettava tarratulostin asennuskäyttöön

BRADY BMP41 on ihanteellinen tulostin asennusmerkintöhin

Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarroista tai tulostimista, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme tai soita meille 093505530!

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.