+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Cab Hermes Q tarra-applikaattorit

Cab Hermes sarjan tulostinapplikaattorit on kehitetty teollisuuden vaativiin tarroitusolosuhteisiin tuotantolinjastoille. Erilaisia Hermes tarra-applikaattoreita löytyy yli kymmenen erilaista aina 4×4 mm tarraa tarkasti asettelevista malleista suurivolyymisiin jopa 60 tarraa minuutissa asetteleviin rullausmalleihin.

Hermes-tulostinapplikaattorit koostuvat tulostinosasta ja siihen liitettävästä applikaattoriosasta. Hermekseen on saatavilla laaja valikoima lisätarvikkeita. Valikoimassa löytyy kiinnikkeet ja telineet monenlaisiin kohteisiin. Laitteita on saatavilla sekä vasen- että oikeakätisinä ja ne voidaan asentaa tuotantolinjastolle mihin asentoon tahansa. Monipuolisen tarvike- ja applikaattorivalikoimansa ansiosta Hermes-tulostimet ja Hermes-applikaattorit sopivat melkein jokaiseen tarroitustarpeeseen.

Katso videoesittelyt eri Hermes applikaattoreista Cabin Youtube-kanavalta

.

Ominaisuudet Cab Hermes Q:

  • Tulostustarkkuus 200 dpi, 300 dpi tai 600 dpi

  • Liitännät: USB 2.0, RS-232C, Ethernet 10/100 Base T, I/O- liitäntä applikaattorin ohjausta varten, varoitusvaloliitäntä, hätäseis-liitäntä, 2 x USB lisälaiteliiteliitäntää näppäimistöä, viivakoodilukijaa, muistitikkua tai ulkoista ohjauspaneelia varten

  • Käännettävä ohjauspaneeli ja näyttö asennusasennon mukaan

  • Painamis-, isku-, puhallus-, kiertosylinteri- ja rullausapplikaattorit asettelutarpeen mukaan

  • Useita valmiita vaihtoehtoja laitteen kiinnitykseen

Katso esite Cab Hermes -tulostimesta tästä >>

Tutustu Hermes-tulostimeen ja lisävarusteisiin cab.de -sivustolla>>

 

Opastamme optimaalisen tulostinapplikaattoriratkaisun kokoamisessa. Tarjoamme tulostimiin ja lisälaitteisiin teknisen tuen. Toimitamme tarrat, joissa huomioitu automaattisen tarratulostuksen vaatimukset. Kysy lisää yhteydenottolomakkeellamme tai soita Exxiin 093505530!

Cab Hermes Q tarratulostimet ja applikaattorit
cab Hermes Q -tarratulostimeen on saatavana yli kymmenen erilaista applikaattoriyksikköä erilaisiin sovellutuksiin.
Hermes Q tarratulostin
cab Hermes Q on saatavana 200dpi, 300dpi tai 600dpi tulostuspäällä. Suurivolyymiseen suoran lämmön paperitarran tulostamiseen on saatavana erikoistulostuspää.
Video cab HermesQ-tulostimesta painoapplikaattorilla 4114 ja silikonipaino-osalla
Tutustu cab-ratkaisuihin yläpuolelta videolta!

Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarroista tai tulostimista, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme tai soita meille 093505530!

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.