+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

CAB SQUIX lämpösiirtotulostin

CAB SQUIX tarratulostin on värillisellä kosketusnäytöllä varustettu teollisuustulostin, joka on uusi versio suositusta Cab A+ tarratulostimesta. Kun Cab Squix etikettitulostin suunniteltiin, kiinnitettiin erityistä huomiota käytön helppouteen ja luotettavuuteen. Cab Squix soveltuu vaativaan teollisuus- ja ammattikäyttöön suurille tulostusvolyymeille. Se soveltuu niin pienille piirilevytarroille kuin suurille paperisille pakkaustarroille.

Tulostimesta on saatavilla perinteinen tarramateriaalin vasemmalle tasaava malli ja keskittävä malli, joka on omiaan esimerkiksi erittäin pienille, vain 4 mm korkeille tarroille tai ohuille tulostettaville kutistesukille. Cab SQUIX tarratulostimiin on saatavilla laaja valikoima lisävarusteita, kuten tarrakelaimia, leikkureita ja tarra-applikaattoreita. Saatavana on myös staattiselta sähköltä suojaava ESD-kuori sekä sähköstaattisia varauksia poistava ESD-harja. Peel-off -versio nopeuttaa tarran kiinnittämistä kuorien tarran alusnauhastaan tarjolle, jolloin se on helppo kiinnittää tuotteeseen. Seuraava tarra tulostuu automaattisesti, kun edellinen otettu käyttöön.

Squix-tulostimen tulostustarkkuus voidaan helposti muuttaa tarpeen mukaan vaihtamalla printtipää toiseen. Muita säätöjä ei tarvita. Saatavana on myös erikoistulostuspää ilman värinauhaa tulostettavien suoran lämmön termopaperitarrojen suurivolyymiseen tulostukseen.

Voit myös ladata tarrapohjia Squix tarratulostimen muistiin. Tulostimen käyttö on siis mahdollista ilman tietokonetta ”stand alone” -tilassa.

cab Squix UHF RFID -lämpösiirtotulostin

Cab SQUIX tulostin on saatavilla myös erittäin tarkoilla UHF RFID koodaimilla varustettuna. Koodaimiin on kolme eri vaihtoehtoa riippuen koodattavasta tulostusmateriaalista:

 • Standardi yleisimmille RFID merkinnöille
 • On-Metal metalliin kiinnitettäville RFID merkinnöille
 • High Sensitivity erityisen pienille RFID merkinnöille

Tulostimessa on opetustoiminto, jonka ansiosta se etsii parhaan mahdollisen sijainnin RFID merkinnän lukemiselle ja kirjoittamiselle. Mahdollisessa luku- tai kirjoitusvirhetilanteessa tulostin pystyy myös mitätöimään virheellisen tarran tai tagin tulostamalla sen päälle.

Tutustu lisää cab Squix UHF RFID-tulostimeen cab.de -sivuilta >>

Tarjoamme meiltä hankkittuihin Cab-tarratulostimiin teknisen tuen, autamme käyttöönotossa, teemme takuuhuollot ja mahdolliset korjaukset takuuajan jälkeen. Meillä on laaja Cab varaosavalikoima.

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme tai soita Exxiin ja kysy lisää 093505530!

 

Cab Squix tarratulostin, keskeiset ominaisuudet:

 • Luotettava ja nopea tarkka tarratulostus
 • Helppokäyttöinen
 • Kätevä muotoilu, helppo sijoittaa
 • Huippulaatu
 • Tulostustarkkuudet 203 dpi, 300 dpi ja 600 dpi
 • Maksimitulostusnopeus 300 mm / s
 • Vakioliitännät: USB 2.0, RS232C, Ethernet 10/100/1000,
 • WLAN 802.11b, g, n, a

Lataa Cab Squix esite tästä >>

Lataa Cab Squix UHF RFID esite tästä >>

cab Squix on teollisuustarratulostin vaativaan käyttöön soveltuen suurten volyymien tulostukseen ja äärimmäistä tulostustarkkuutta edellyttäviin sovellutuksiin.

Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarroista tai tulostimista, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme tai soita meille 093505530!

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.