+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Cab Wicon kaapelinmerkintä-automaatti

Cab Wicon tulostaa ja kietaisee tarrat kaapelin ympärille alle kuudessa sekunnissa. Laitteessa voidaan käyttää 2 – 16 mm paksuisia kaapeleita, joten laite soveltuu hyvin laajalti erilaisille kaapeleille.Voit kaapeleiden lisäksi merkitä esimerkiksi putkia, letkuja tai tankoja.

Laite aloittaa merkintäprosessin heti kun kaapeli laitetaan paikoilleen, automaattisesti sulkeutuvat sormisuojat estävät mahdollisten vahinkojen tapahtumisen ja lisäävät käyttöturvallisuutta. Merkintäprosessi voidaan aloittaa myös I/O komennolla tai tai lähettämällä erillinen komento tulostimelle halutun datarajapinnan kautta. Laite tunnistaa automaattisesti merkattavan kaapelin halkaisijan ja päättää sen perusteella kuinka monta kertaa tarra pyöräytetään kaapelin ympäri. Voit siis käyttää samaa tarraa useille eri paksuisille kaapeleille.

Cab Wicon on lisävaruste Cab SQUIX MP tulostimiin, joten jos tulostin löytyy jo ennestään niin Wiconin avulla voit muuttaa sen täysiveriseksi kaapelimerkintäautomaatiksi.

Lataa esite >>

 

Cab Wicon

Cab Wicon kaapelimerkintäautomaatti helpottaa ja nopeuttaa kaapeleiden merkitsemistä. Tarran tulostamisessa ja kaapelin ympärille laittamisessa kestää vain 1,8 – 6 sekuntia.

Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarroista tai tarratulostimista, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme tai soita meille 093505530!

Tarjoamme meiltä hankittuihin laitteisiin teknisen tuen!

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.