+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

CAB XD Q kaksipuolisesti tulostava kutistesukkatulostin

cab XD Q on lämpösiirtotulostin materiaalien kaksipuoleiseen tulostukseen. cab XD Q kutistesukkatulostin on varustettu kahdella lämpösiirtotulostuspäällä, mikä mahdollistaa tulostamisen jatkuvan kutistenauhan tai tekstiilinauhan molemmille puolille samanaikaisesti ilman, että materiaalia tarvitsee välissä kääntää. Kaksipuolisesti tulostetut kutisteet näkyvät kaapelien ja johtimien joka puolelta nopeuttaen käyttöönottoja, vianetsintää ja huoltoja.

cab XD Q kutistesukkatulostin sopii jatkuville kutistenauhoille leveydeltään 4-85mm ja vahvuudeltaan max 1.1mm. Kaksipuolinen tulostus onnistuu tarroille leveydeltään 10-110 mm. Tulostettavat muotoon leikatut kutisteet kantonauhassa onnistuvat leveydessä max 114mm.

Tulostusnopeuden pienennys tarvittaessa 30 mm/sek auttaa vaikeiden materiaalien tulostuksessa. Tulostimen ohjaimet keskittävät materiaalin, joten CAB XD Q tulostuksen balanssi pysyy aina oikeana tulostit sitten kapeita tai leveitä materiaaleja. Tulostimeen on saatavana leikkuri sekä perforointileikkuri lisävarusteena. Perforointileikkuri perforoi jatkuvan kutistenauhan halutun pituisiin pätkiin. Voit tulostaa merkit suoraan johdotustaulukosta niin, että järjestys säilyy asennuksessa ja voit viedä jatkuvan kutistenauhan asennuspisteelle ja repäistä perforoidut pätkät järjestyksessä ja asentaa kaapeleihin.

  • Tulostustarkkuus: 300 dpi
  • Tulostusleveys max. 105,6 mm

Lataa esite >>

Tutustu tarkemmin ominaisuuksiin>>

cab XD Q on kahdella lämpösiirtopäällä varustettu tarratulostin, jolla on mahdollista tulostaa samanaikaisesti kutisteen tai tekstiilinauhan kahdelle eri puolelle. Ihanteellinen esimerkiksi kutisteiden tulostamiseen oli käytössä sitten jatkuva kutistenauha tai muotoonleikatut kutisteet kantonauhassa.

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.