+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Halogeenivapaat kaapelimerkit ja johdinmerkit

PVC eli polyvinyylikloridi on teollisuudessa laajasti käytetty muovimateriaali, joka sisältää halogeeneja. PVC:tä käytetään usein kaapeleissa ja kaapelimerkeissä mm. hintansa ja palonsuoja-ominaisuuksiensa vuoksi. PVC muodostaa kuitenkin palaessaan myrkyllisiä savukaasuja. Lisäksi palamisessa vapautuu klooria, josta muodostuu veteen reagoidessa vetykloridia eli syövyttävää suolahappoa, joka voi tulipalossa aiheuttaa lisävahinkoa kun sammutusvettä ohjataan palokaasuihin.

Kun tarvitaan paloturvallisuussyistä halogeenittomia kaapelimerkintöjä sähkö-, meri-, ilmailu- ja puolustusteollisuuden vaativiin tarpeisiin tai julkisiin tiloihin, kysy sopivaa vaihtoehtoa Exxistä. Tarjoamme savuamattomat ja halogeenivapaat merkit teollisuuden tarpeisiin yli 30-vuoden kokemuksella. Valikoimassamme myös palamattomat ja palon leviämistä estävät kutistesukat, kietaisutarrat ja nippusidekiinnitteiset tägit.

Valikoimasta löytyy halogeenivapaita tarroja ja kaapelimerkkejä, jotka kestävät erinomaisesti kemikaaleja kuten esimerkiksi hydraulinesteitä, öljyä, lentopetrolia ja jarrunesteitä. Osa merkintämateriaaleista kestää äärimmäisiä lämpötiloja. Merkintämateriaalien suunnittelussa on otettu huolellisesti huomioon niiden helppo käsiteltävyys ja hyvä tulostettavuus.

Saat meiltä tarvittavan kokonaispaketin halogeenittomien merkkien tulostamiseen tulostimineen, merkintämateriaaleineen ja ohjelmistoineen. Autamme vaatimusten mukaisten materiaalien valinnassa ja tarjoamme tulostimiin, ohjelmistoihin ja lisälaitteisiin suomenkielisen teknisen tuen. Materiaaleihin on saatavana tarvittavat viranomaisdokumentit.

 

Paloa ehkäisevät ja halogeenivapaat kaapelimerkit löydät tästä >>

B-472 halogeenivapaa Kietaisutarra esite>>

B-461 halogeenivapaa laminoituva kietaisutarra>>

Lue tästä tietopaketti kietaisutarrojen testimenetelmistä >>

 

 

 

Halogeenivapaat tarrat ja halogeenivapaat kaapelimerkit

Halogeenivapaat ja palokäyttäytymiseltään poikkeavat kaapelimerkit vaativiin kohteisiin.

Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarroista tai tulostimista, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme tai soita meille 093505530!

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.