+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Nicelabel Designer

NiceLabel Designer Express ja Designer Pro ovat käteviä ohjelmistoja tavanomaiseen tarrasuunnitteluun. Ohjelmistot tarjoavat käyttäjälle käyttövinkkejä ja huomautuksia, jotka yhdessä ohjelmiston selkeän graafisen käyttöliittymän kanssa tekevät käytön aloittamisesta ja tarrojen luomisesta vaivatonta ja nopeaa.

Express -ohjelmistolla voit luoda tarroja viiva- ja 2D-koodeineen sekä hakea tietoja esimerkiksi Excel-taulukosta. Ohjelma sisältää apureita, joiden avulla on helppo luoda esimerkiksi laskureita ja päivämääräleimoja.

Pro-versio sisältää Express-ominaisuuksien lisäksi monipuolisempia suunnitteluominaisuuksia, sarjanumero- ja erätunnistetoimintoja sekä useiden kansainvälisten standardien mukaisia valmispohjia, joita muokkaamalla saat luotua tarvitsemasi merkinnät nopeasti. Voit tuoda muuttuvat tiedot ulkoisista tietokannoista, kuten esimerkiksi Excelistä, MS Access-, SQL-, Oracle- ja MySQL- palvelimilta. Näin voit käyttää vain muutamaa luotua tarrapohjaa ja tuoda tiedon suoraan sieltä, missä tietojasi säilytät. Pro-versio tukee RF-tagien tulostusta.

Nicelabel Designer Express on saatavana yhden työaseman lisenssinä, jolloin käytettäviä tulostimia voi olla rajoitukseton määrä.

Nicelabel Designer pro on saatavana sekä yhden työaseman lisenssinä rajoituksettomalla tulostinmäärällä että usean käyttäjän verkkolisenssinä, jolloin käytettäviä tulostimia voi olla lisenssiversiosta riippuen 3, 5 tai 10 tulostinta.

 

Katso tästä NiceLabelin suunnitteluversioiden ominaisuusvertailu >>

Lataa NiceLabel esite täältä >>

Lataa 30 päivää täysin toimiva kokeiluversio >>

Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarratulostuksesta, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme tai soita meille 093505530!

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.