+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Nicelabel Designer

NiceLabel Designer Express ja Pro ovat käteviä ohjelmistoja tavanomaiseen tarrasuunnitteluun. Ohjelmistot tarjoavat käyttäjälle käyttövinkkejä ja huomautuksia, jotka yhdessä ohjelmiston selkeän graafisen käyttöliittymän kanssa tekevät käytön aloittamisesta ja tarrojen luomisesta vaivatonta ja nopeaa.

Express -ohjelmistolla voit luoda tarroja viiva- ja 2D-koodeineen sekä hakea tietoja esimerkiksi Excel-taulukosta. Ohjelma sisältää apureita, joiden avulla on helppo luoda esimerkiksi laskureita ja päivämääräleimoja.

Pro-versio sisältää Express-ominaisuuksien lisäksi monipuolisempia suunnitteluominaisuuksia, sarjanumero- ja erätunnistetoimintoja sekä useiden kansainvälisten standardien mukaisia valmispohjia, joita muokkaamalla saat luotua tarvitsemasi merkinnät nopeasti. Voit tuoda muuttuvat tiedot ulkoisista tietokannoista, kuten esimerkiksi Excelistä, MS Access-, SQL-, Oracle- ja MySQL- palvelimilta. Näin voit käyttää vain muutamaa luotua tarrapohjaa ja tuoda tiedon suoraan sieltä, missä tietojasi säilytät. Pro-versio tukee RF-tagien tulostusta.

Katso tästä tarkempi vertailu Express ja Pro -versioiden ominaisuuksista >>

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.