+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Brady BMP21-Plus kannettava tarratulostin

Brady BMP21-Plus on taustavalaistulla näytöllä varustettu helppokäyttöinen, edullinen ja nopea tulostin joka sopii erinomaisesti datakaapelointien, sähkökeskusten, teollisuuden, konesalien ja laboratorioiden yleismerkintöihin. BMP21-tulostimella teet sähköasennusten ja data-asennusten tarrat suoraan asennuspaikalla silloin kuin tarvitset.

Erona vanhaan BMP21 tulostimeen on uusi iskusuoja, mahdollisuus käyttää ladattavaa akkua kuuden AA-paristojen lisäksi, lisää uusia huippulaadukkaita Brady -teollisuusmateriaaleja, enemmän sisäänrakennettuja symboleita, mahdollisuus tulostaa viivakoodeja ja QR-koodeja sekä kahden vuoden takuu.

Voit tulostaa tarvittavan pituisen tarramerkinnän jatkuvasta nauhasta ja katkaista sen tulostimen mekaanisella leikkurilla. Katkaistu tarra pysyy paikoillaan, kunnes otat sen käyttöön.

Laminoituvia kietaisutarratyyppejä on saatavilla alle 10 mm kaapeleille sopivia. Muita tarramateriaaleja on esimerkiksi nylon kangas, joka sopii yleismerkintään kaapeleille, paneeleihin, rasioihin, karkeille pinnoille ja paikkoihin, joissa tarvitaan materiaalin joustavuutta. Jatkuvat kutistesukat ovat käteviä kaapelimerkinnässä silloin, kuin kaapelin pää on vielä kytkemättä. Polyesteri ja kestävä teollisuusvinyyli sopivat yleismerkintöihin laitteisiin, putkistoihin, hyllymerkintöihin sekä sisä- että ulkokäyttöön. Vinyyli kestää yli 10 vuotta ulkokäytössä ilman laminaattia.

Laboratoriopuolelle on saatavana yleisimmät laboratorioprosessit kestävät tarramateriaalit. Vanhat IDPal tarrakasetit ovat yhteensopivia myös nykyisen Brady BMP21-Plus kannettavan tarratulostimen kanssa.

*7.5.2020 Tarjous: Erä BMP21 tarratulostimia 49 €/kpl (alv0%) sis. 19mm jatkuvan nylonkasetin *

Kysy lisää Exxistä!

Katso esite tulostimen keskeisistä ominaisuuksista tästä>>

Lataa Brady BMP21 Plus materiaaliesite tästä >>

Katso täältä Brady BMP21-LAB laboratoriotarratulostimesta>>

Brady BMP21 Plus

Exxi Oy
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.