+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

PYÖRITETTÄVÄT LAMINOITUVAT BRADY-KIETAISUTARRAT

Uudet pyöritettävät Brady kietaisutarrat itselaminoituvasta vinyylistä nopeuttavat kaapelien tunnistamista, koska tarra on pyöriteltävissä kaapelin ympärillä ja teksti on luettavissa täysin saumattomasti joka kulmasta.

Kietaisutarra voidaan kiinnittää joko ennen kaapelin kytkemistä tai kaapelin pään ollessa kytkettynä. Liimattoman osan ansiosta tarraa voidaan pyörittää ja liikuttaa kiinnittämisen jälkeen. Materiaali on samaa kuin suuren suosion vuosien saatossa saavuttaneessa Bradyn itselaminoituvassa vinyylikietaisutarrassa (B-427). Materiaali on rypistymätön, notkea, helppo tulostaa ja kestävä.

Selkeästi merkityt kaapelit säästävät työtunteja vianmäärityksissä, käyttöönotoissa ja huolloissa. Laajasta tarratulostin-valikoimastamme löydät tarpeisiisi sopivan tulostimen. Tarramateriaali on saatavana teollisuus- ja pöytätarratulostimille sekä kannettaville M611, BMP61 ja BMP71 tarratulostimille, joilla voit tehdä merkinnät suoraan asennuspaikalla.

 

Pyöritettävät BRADY-kietaisutarrat ovat tulostettavissa seuraavilla BRADY-tarratulostimilla:

Autamme parhaan kaapelimerkinnän, tulostimen ja ohjelmiston valinnassa! Tarjoamme meiltä hankittuihin tuotteisiin teknisen tuen suomenkielellä!

 

Lataa esite>>

Pyöritettävä kietaisutarra
Pyöritettävät laminoituvat kietaisutarrat ovat luettavissa saumattomasti joka katselukulmasta.
Katso videolta pyöritettävän kietaisutarran käyttöperiaatteet

Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarroista tai tulostimista, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme tai soita meille 093505530!

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.