+358 9 3505 530 exxi@exxi.fi

Tulostettavat kutistesukat johdin- ja kaapelimerkintään

Kestävät tulostettavat kutistesukat teollisuus- ja kannettaville lämpösiirtotulostimille johdin- ja kaapelimerkintään. Kutistesukilla merkitset kaapelit, johtimet ja hydrauliletkut. Kutistesukat soveltuvat myös kaapelien suojaamiseen, eristämiseen ja niputtamiseen.

Saatavana laaja valikoima eri värejä ja kokoja eri kokoisille kaapelihalkaisijoille erilaisilla kutistussuhteilla. Valikoimissamme kutisteet sekä muotoon leikattuna että jatkuvana nauhana. Saatavana myös halogeenivapaat, paloa hidastavat, vähän savua muodostavat, itsestään sammuvat ja UL-hyväksytyt vaihtoehdot tarvittavine viranomaisdokumentteineen. Saatavana eri materiaalivaihtoehtoja erilaisille kemikaali- ja olosuhdevaatimuksille. Autamme soveltuvan kutistemateriaalin valinnassa huomioiden käyttökohteen ja käytettävän tarratulostimen.

Kaksipuoliset kutisteet tulostat kerralla cab XD4 -lämpösiirtotulostimella. Suurten kutistevolyymien nopeaan kiinnittämiseen kehitetty kutisteiden kiinnityskone Brady BSP45. Katso lisää tuotesivulta BSP45 tästä >>

 

Kutisteiden manuaaliseen kiinnittämiseen on saatavana kätevä työkalu BRADY QuickSleeve, jolla kutisteiden kiinnittäminen nopeutuu huomattavasti.

Kutistesukat ja kutisteet kaapelimerkintään

Kutisteet ovat tulostettavissa lämpösiirtotulostimilla. Videolla leikkurilla varustettu cab Squix.

Kun haluat jutella asiantuntijan kanssa tarroista tai tulostimista, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme tai soita meille 093505530!

Exxi Oy (2928657-5)
Olarinluoma 16
02200 Espoo, Finland
Puh : +358 9 3505 530
Sähköposti : exxi@exxi.fi

© EXXI 2019. All rights reserved.